Exkluzív dizájn

Az esküvői bútorok bérlésekor fontosnak tartjuk az ügyfeleink igényét, hogy teljeskörűen illeszkedjen a megjelenés az igényekhez és az elképzelésekhez is.

Ügyfélközpontúság

Minden ügyfelünk igényét maximálisan próbáljuk teljesíteni. Számunkra minden kérés fontos és maximálisan törekszünk az elégedettségre.

Változatos ügyfélkör

Nálunk nem számít az, hogy mivel foglalkozol. Dolgoztunk már sokféle emberrel és minden igényt teljesítünk a szakértelmünknek megfelelően.

Felelős kiszolgálás

Esküvői bútor bérlés rendkívül kényes terület is tud lenni a sokféle asztal és szék bérlési lehetőség miatt. Olykor egyes ügyfelek igénylik azt, hogy tartsuk párjuk elől Viszont Mi felelősségteljesen végezzük a megbízásokat.

Rugalmas szolgáltatások

A megbízások tekintetében teljesen rugalmasan állunk a megrendelőinkhez. Nyugodtan hívj fel minket és garantáltan teljesíteni tudjuk majd az igényeiteket.

Hogyan dolgozunk?

Az alábbi szinteken fogunk Veled is végig menni.
01

Kérjen konzultációt

Felhívsz minket, vagy elküldöd emailban az igényedet, hogy szeretnél velünk dolgozni és Mi felvesszük veled a kapcsolatot.

02

Megbeszélés

Az előre egyeztetett időpontban személyesen, vagy online lefolytatjuk a megbeszélést. Végig vesszük, hogy milyen székeket tudunk bérlésre ajánlani számodra.

03

Tervezés/Megvalósítás

A megbeszéltek alapján elkészítjük a tervet és elkezdjük valóra váltani a kívánt igényed, a kívánt álmod, álmaitokat. A megvalósítás folyamán minden tényezőt fontosnak tartunk.

04

Élvezd!

A nagy napodra minden rendben lesz, hogy ezen a napon már teljesen csak a kikapcsolódásra, a szórakozásra tudj koncentrálni.