TIPPEK ESKÜVŐI BÚTORBÉRLÉSHEZ – 5 TIPP, HOGY KÖNNYEBB LEGYEN A VÁLASZTÁS

Ha már döntött egy  pár, hogy összeházasodnak, akkor az esküvő megszervezése igencsak sok időt, energiát és szervezési  feladatot igényel. Mondhatjuk, nem lehet elég korán elkezdeni, hogy a nagy napon majd minden “tökéletes” legyen!

Bizony vannak olyan felkapott helyszínek, főleg ha szabadtéri esküvőt szeretnétek, ahova egy, de lehet két évvel előtte, már jó előre be kell jelentkezni és lefoglalni, hogy legyen szabad időpont. Igaz most a koronavírus járvány  idején sok megkötés szabályozza, hogy hol és milyen formában tarthatóak meg az esküvők, de reméljük hamarosan újra lehet majd nagyobb rendezvényeket, esküvőket  tartani, ahol nem csak a szűk családot, hanem a tágabb baráti, rokoni kört is meg lehet hívni, illetve megvendégelni.

 

esküvői szék bérlés
Ezért úgy gondoljuk, hogy fontos lehet számotokra az, amit  tapasztalataink alapján 5 pontba szedve az esküvői bútor bérléssel kapcsolatban megosztunk veletek.

1. Ha megvan a döntés, hogy esküvőt szeretnétek, mielőbb hozzá kell látni a szervezéshez!

Legtöbbször mindenki a jó időre, a tavaszi, nyári, esetleg kora őszi időszakra  vár és tervez, tehát az esküvői szezon szinte csak pár hónapra korlátozódik. Ezért is van az, hogy nagyon nehéz a megfelelő helyszínt és időpontot pár hónappal előtte megszerezni, tehát mindenképp, már jóval a nagy esemény előtt  kell elkezdeni a szervezést. A helyszín és az időpont mellett még a kellékek beszerzése is fontos feladat, ebbe a körbe tartoznak az esküvői bútorok is.  Nem biztos, hogy azok, amelyek tetszenek, vagy  épp ki lettek választva, megrendelhetőek akkor, hiszen lehet azon a napon több jegyespár is esküdik, és ők is azt szeretnék.

Tehát javasoljuk, hogy ha megvannak a kedvenc darabjaitok, akkor mielőbb foglaljátok is le azokat, nem érdemes várni, mert sajnos előfordulhat, hogy mások lestoppolják előttetek!

 

Bizonyára felvetődik bennetek az a kérdés, hogy de akkor mi az ideális foglalási idő? Ezt már hónapokkal, esetleg fél évvel, vagy még előbb  is érdemes átgondolni, mit szeretnétek, és az esküvő  napjára lefoglalni!

2. Kültéren vagy beltéren?

Nagyon divatos manapság az, hogy ne csak maga az esküvői ceremónia legyen kint megtartva egy szép kültéri helyszínen, hanem az utána következő ebéd, vagy adott esetben vacsora is. Ebbe viszont bele kell  kalkulálni, hogy az időjárás bizony közbeszólhat, amit előre látni hónapokkal nem tudunk. Ilyen estben gondolni kell arra, hogy egy B tervvel is rendelkezzen a jegyespár, legyen az egy vendéglátó egység, vagy épp a külső helyszínen egy sátor, ahova a szél, vagy eső elől be lehet húzódni. Ez az esküvői bútorok szempontjából is fontos kérdés.

3. Milyen stílusú bútort válasszunk?

Mikor az esküvői bútor választásról  beszélünk, el kell mondanunk, hogy igen kevés az a pár, akik konkrét elképzeléssel jönnek, s tudják mit akarnak. A legfontosabb, hogy ha meg van a helyszín próbáljunk olyan bútorokat választani, ami illik abba a környezetbe, hisz az adott helyszín jellege sokszor maga is meghatározza azt a stílust ,ami  a megfelelő bútor kiválasztásához szükséges. Ebben is tudunk mi segíteni!

esküvői szék bérlés

4.  Tervezzük meg a berendezést!

Érdemes egy listát, úgymond forgatókönyvet készíteni előre amikor az esküvői bútorok bérlése szóba jön, hiszen így meg lehet tervezni az elképzelésünk alapján milyen s mennyi bútorra        ( asztalok, székek s az ehhez tartozó kiegészítők) lesz szükség. Lényeges, hogy  azokat hogyan lehet elhelyezni az adott helyen, akár egy egyszerű ,saját készítésű alaprajz segítségével is meg lehet ezt tervezni, mielőtt  bútorbérlésre kerülne sor. Egy ilyen lista azért is jól jöhet, hogy folyamatosan az esküvő napjáig nyomon lehessen követni a teendőket, a megrendeléseket és az esetleg még hiányzó darabokat, eszközöket  pótolni lehessen!

5. Bátran kérjetek segítséget!

Valljuk be, az esküvőszervezés nem  könnyű feladat! Ezért erre már vannak olyan szakemberek, akiknek a segítségét igénybe véve sokkal egyszerűbbé válik a szervezés. Segítenek a tervezésben, dekoráció, a különböző kellékek, az esküvői torta, beszerzésében. Olyan dolgokra hívják fel a figyelmet  és tudnak segíteni, amire esetleg nem is gondolnak a házasulandók, így sok idegeskedést és szaladgálást meg lehet spórolni.

Ha a megfelelő bútor bérlésében, kiválasztásában vagytok bizonytalanok, akkor  forduljatok hozzánk bizalommal !  Szívesen állunk rendelkezésetekre! Biztosak vagyunk benne, hogy közösen megtaláljuk azt a kínálatunkban, ami nektek is tetszeni fog és a nagy napon tökéletes kiegészítője lesz az esküvőtöknek!
 

Bútorügyben számíthattok ránk. Keressetek bátran, írjatok,  hívjatok fel, lépjetek velünk kapcsolatba és mi örömmel segítünk, hogy az ízléseteknek és elképzeléseteknek megfelelő esküvői bútorokat ki tudjátok választani.                                                                                    Örömteli készülődést kívánunk!