Mire kell figyelni, ha a jegyespár a szabadtérre tervezi az esküvőt!

Egyre többen vannak azok, akik az esküvőjüket szeretnék olyan módon is emlékezetessé tenni, hogy maga a ceremónia és az utána következő fogadás, vacsora is egy külső helyszínen legyen megtartva. Ennek megvan az előnye és a hátránya is. A nyári nagy melegben hűsítően hat a kertben, vagy egy szép kinti helyszínen tartott esküvő. Viszont az időjárás sokszor beleszólhat ebbe, ezért megfontolandó, hogy melyik helyszínt részesítitek előnyben.
Sok olyan dolog van, amire a szervezés folyamán oda kell figyelni!

Az első a helyszín kiválasztása, ami nem is annyira egyszerű! Egy szabadtéri terület lehet az a saját kert, vagy ismerős, barát kertje, esetleg egy vendéglátó egység kerti helyisége, ahol a megfelelő díszítés és a bútorok elhelyezése is megoldható. Nagy segítséget jelent, ha az esküvői bútorokat ki lehet bérelni, ebben  tudunk mi segíteni a házasulandóknak, hogy az előre megálmodott, eltervezett bútorokat nálunk megtalálják!

Mikor eldönti a menyasszony és a vőlegény, hogy egy szabadtéri esküvőt szeretne, akkor számos dologra fel kell készülniük és a tervezés mellett sok mindent szem előtt kell tartaniuk. Ebben szeretnénk most néhány jótanáccsal  segíteni, hogy megkönnyítsük ezt a folyamatot.
 
esküvői szék bérlés

–  Első kérdés, hogy a kertnek melyik az a része, ami megfelelő lehet az esküvő     megtartására?  Ha a helyszín már adott, akkor elfér e majd az egész násznép kényelmesen,   és az esküvői bútorok elhelyezésére  is van-e elég hely?

–  Milyen színek illenek  leginkább a kert jellegéhez, gondolunk itt a bútorok, székek, asztalok,       és az ahhoz tartozó kiegészítők  kiválasztásához
.
–  Az esküvői bútorok elrendezéséhez sima talajra van szükség, tehát ha például nagyobb     fűcsomók, vagy apró gödrök vannak a kertben, nem egyenletes a talaj, akkor azt rendbe kell tenni még a bérelt bútorok érkezése előtt.
 
esküvői bútorok bérlése

– Az aprónak tűnő részletek is lényegessé válhatnak, például a dekoráció, a növények, virágok elhelyezése, milyen fajtákat válasszunk ezek közül a nagy napra, vagy a kertben melyek azok amik épp akkor virágoznak majd.

– Ha már kész vannak a tervek, akkor arra is érdemes gondolni, hogy mi történik, ha netalán esős idő lesz, hova lehet bepakolni a kerti ceremóniához bérelt bútorokat és egyéb kiegészítőket, ahol biztonságosan meg lehet tartani ebben az esetben is az esküvőt. Esetleg egy sátor bérlésére is szükség lehet.

– Miért jó, ha az esküvői bútorokat kölcsönözzük? Nehéz lenne annyi széket, asztalt stb. összeszedni, amely a vendégek fogadásához kellene, és nem is mutatna jól ezen az ünnepélyes alkalomkor, ha szedett-vedett bútorokkal kellene berendezni a helyszínt. Már a látvány is sokkal szebb, ha egységes képet mutat és harmóniában van az adott helyszínnel úgy színben mint stílusban is.

– Még jobban fel lehet dobni az esküvő helyszínét, ha van egy lugas, vagy kerti pavilon ami feldíszítve szép hátteret ad az esküvőnek. Az sem lényegtelen, hogy a nap melyik szakában lesz maga a ceremónia, mennyire tűz oda a nap, vagy ha épp estefele lesz, akkor van e kellő megvilágítás, vagy azt is meg kell oldani majd.


– Amint közelebb kerül az időpont, úgy kell egyre nagyobb figyelmet fordítani az előkészítésre és a kiválasztott helyszín rendbetételére, mert így kevesebb lesz majd a teendő az esemény megrendezése előtt.

– Jó ha a szabadtéren tartandó esküvő előtt egy-két nappal már megérkeznek a bérelt bútorok és kiegészÍtők, így lesz idő arrra, hogy azokat elhelyezve és a dekorációt elkészítve, felrakva lássák a jegyesek, hogyan is fog mutatni majd az esküvő napján így egyben az egész. De ha valami esetleg még hiányzik, azt is pótolni lehessen.

esküvői szék bérlés

Egy ilyen esküvő alkalmával jó ha előre tájékoztatjuk a szomszédokat, valószínű hangos zenére és éjszakába nyúló mulatozásra számíthatnak, hogy ne érje majd akkor váratlanul őket az erős zaj. Ez általában nem szokott problémát okozni, hisz mindenki örül egy ifjú pár egybekelésének.

Ezzel a néhány információval reméljük tudtunk segíteni az előkészületek átgondolásában! Várjuk jelentkezéseteket, hogy a számotokra legmegfelelőbb bútor kiválasztásában és bérbeadásával ennek a szép és felejthetetlen napnak a megünnepléséhez segítséget tudjunk adni!! Stílusban, választékban, színben, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljátok nálunk ami az elképzeléseiteknek megfelel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük